Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

Over ons

Morendo, wie zijn wij?

Morendo bestaat uit een team van medewerkers dat zich gespecialiseerd heeft in uitvaartzorg en de verzorging van overledenen. Doordat we een kleinere onderneming hebben, kunnen we écht de tijd nemen, meer betrokken zijn en persoonlijke aandacht aan nabestaanden geven. Het contact tijdens de uitvaartregeling is doorgaans met dezelfde persoon, waardoor er een vertrouwensband ontstaat tussen de uitvaartverzorger en de familie.

Voordat we met het werk als uitvaartverzorging zijn begonnen, hebben we ons vakkundig laten opleiden bij Docendo. Door deze opleiding zijn we goed toegerust om professionele uitvaartzorg te kunnen verlenen.

Uitvaartverzorger Morendo

Peter

Overledenenverzorgster Morendo

Carina

Ervaring

In de emotionele periode van verlies is het belangrijk dat een uitvaart in goede handen is. Op een moment dat je hoofd er eigenlijk niet naar staat, moeten er belangrijke beslissingen worden genomen. Daar helpen we graag bij zonder enige vorm van druk uit te oefenen. We hebben geleerd respectvol om te gaan met de meningen en keuzes van nabestaanden. Bovendien weet elk van ons goed wat het betekent om een dierbare te moeten verliezen. Daardoor kunnen we ons meer inleven en met begrip en medegevoel ons werk doen. En toch zijn sommige situaties ook voor ons niet altijd gemakkelijk.

De laatste verzorging

Onze uitvaartverzorger neemt veel zorg uit handen, zonder zelf teveel op de voorgrond te hoeven treden en dingen te regelen die je liever zelf doet. Vanaf het eerste gesprek proberen we goed te luisteren. We informeren naar de wensen die de overledene bij leven had, alsook naar die van de nabestaanden. Ons doel is dat de uitvaart tot volle tevredenheid zal verlopen. Minstens zo belangrijk is de laatste verzorging. De overledenenverzorgsters van Morendo zijn ervaren en doen hun werk met liefde en aandacht. Wij zullen de familieleden altijd vragen of ze bij de verzorging willen zijn. Ze zouden bijvoorbeeld kunnen assisteren bij het aankleden en opbaren van hun geliefde. Dit kan bijdragen tot het beter verwerken van het verlies.

Ons werkgebied

Morendo verleent uitvaartzorg in heel Westerwolde w.o. Sellingen, Ter Apel, Vlagtwedde, Bellingwolde en Winschoten, maar ook in de plaatsen Musselkanaal, Valthermond, Stadskanaal, de Pekela’s en Emmen. Bij regelmaat werken we ook buiten de regio.

Maak eens kennis met een uitvaartverzorger van Morendo door een vrijblijvend, kosteloos adviesgesprek aan te vragen.

Uitvaartzorg van Morendo. Zorg en aandacht.