Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

Rouwvervoer

Een rouwauto in antracietkleur

Morendo brengt een overledene respectvol over met een nette rouwauto. Wanneer u een speciale wens voor ander rouwvervoer heeft, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

Op het gebied van rouwvervoer is veel variatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen  voor een rouwkoets met paarden ervoor, een vrachtwagen die speciaal geschikt is gemaakt voor rouwvervoer, een boot of een rouwbakfiets, een auto in een bijzondere kleur of uitvoering, de mogelijkheden zijn legio.

U kunt uw speciale wensen laten vastleggen. Dan weten uw nabestaanden  wat uw laatste wensen zijn en hebben daar minder zorgen over. Als u dat wilt, kunnen wij u adviseren hoe u dit het best kunt doen. Vraagt u gerust een kosteloos adviesgesprek aan via onderstaande link:

Adviesgesprek 

Wij gebruiken onze antracietkleurige staatsierouwauto op de dag van de uitvaart, om de overledene naar de laatste rustplaats over te brengen. Wanneer iemand in het buitenland overlijdt en gerepatrieerd moet worden kunnen wij de overledene ophalen. In zo’n geval wordt de overledene overgebracht van Mortuarium Schiphol naar huis terug of naar een andere gewenste locatie.

Rijden in stoetverband

Bij het rijden met de rouwauto in stoetverband rijdt niet alleen onze rouwauto met vlaggen, maar delen we ook vlaggen uit die op een gewone personenauto passen. Zo zien andere weggebruikers dat het een rouwstoet is en moeten zij er rekening mee houden de stoet niet te onderbreken.

Duurzaamheid en rouwvervoer

Wij proberen rekening te houden met het milieu voor zover dat in onze mogelijkheden ligt. Onze rouwauto rijdt bijvoorbeeld op gas.

U kunt ook rekening houden met het milieu. Denk er bijvoorbeeld aan hoeveel gasten er allemaal met de auto komen. Wanneer u wilt dat de uitvaart duurzaam wordt gehouden kunt u vragen of zij lopend, op de fiets met openbaar vervoer of met een elektrische auto willen komen. Eventueel kunt u een pendelbus regelen om mensen op te halen bij een station. In ieder geval staan wij open voor vernieuwende ideeën en vinden niet dat iets op een standaard manier moet gebeuren.

Martin chauffeur

Martin, chauffeur van Morendo

Buick rouwauto Morendo

De staatsierouwauto van Morendo

rouwauto's Morendo