Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

Rouwvervoer

Een rouwauto in de kleur antraciet

Morendo brengt een overledene respectvol over met een nette rouwauto. Wanneer u een speciale wens voor ander rouwvervoer heeft, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

Op het gebied van rouwvervoer is veel variatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen  voor een rouwkoets met paarden ervoor, een vrachtwagen die speciaal geschikt gemaakt is voor rouwvervoer, een boot of een rouwbakfiets, een auto in een bijzondere kleur of uitvoering. De mogelijkheden zijn legio.

U kunt uw speciale wensen laten vastleggen. Dan weten uw nabestaanden  wat uw laatste wensen zijn en hebben daar minder zorgen over. Als u dat wilt, kunnen wij u adviseren hoe u dit het beste doen kunt. Vraag gerust een kosteloos adviesgesprek aan via onderstaande link:

Adviesgesprek 

Wij gebruiken standaard een antracietkleurige staatsierouwauto op de dag van de uitvaart, om de overledene naar de laatste rustplaats over te brengen. Wanneer iemand in het buitenland overlijdt en gerepatrieerd moet worden, kunnen wij de overledene ook ophalen. In zo’n geval wordt de overledene overgebracht van Mortuarium Schiphol naar huis terug of naar een andere gewenste locatie.

Rijden in stoetverband

Bij het rijden met de rouwauto in stoetverband rijdt niet alleen onze rouwauto met vlaggen, maar delen we ook vlaggetjes uit die op een gewone personenauto passen. Zo zien andere weggebruikers dat er een rouwstoet aankomt zodat zij er rekening mee kunnen houden de stoet niet te onderbreken.

Duurzaamheid en rouwvervoer

Daarnaast proberen we rekening te houden met het milieu, voor zover dat in onze mogelijkheden ligt. Onze staatsierouwauto rijdt bijvoorbeeld op gas.

U wilt misschien rekening houden met het milieu. Denk dan eens aan de genodigden die vrijwel allemaal met de auto komen. Als u de uitvaart zo duurzaam mogelijk wilt houden, kunt u vragen of uw gasten lopend, op de fiets, met het openbaar vervoer of indien mogelijk met een elektrische auto willen komen. Eventueel kunt u een pendelbus regelen om mensen op te halen bij een station. In ieder geval staan wij open voor vernieuwende ideeën en vinden we niet dat een uitvaart altijd maar standaard moet gebeuren.

Martin chauffeur

Martin, chauffeur van Morendo

Buick rouwauto Morendo

De staatsierouwauto van Morendo

rouwauto's Morendo