Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

Morendo

Morendo, uitvaartzorg voor Westerwolde e.o.

UITVAARTZORG OP MAAT 

PERSOONLIJK

ONAFHANKELIJK

HELDER OVER KOSTEN

Persoonlijk en servicegericht

De uitvaartzorg van Morendo is persoonlijk en servicegericht. We voelen sterk mee met nabestaanden die door een overlijden in een moeilijke en kwetsbare situatie terecht zijn gekomen. Ook verlenen we uitvaartzorg op maat en passen we ons zoveel mogelijk aan elke situatie, wens of behoefte aan. Ondanks de beperkingen van corona, proberen we tegemoet te komen aan de wensen van nabestaanden. 

Onafhankelijk 

Morendo is een kleinere, zelfstandige en onafhankelijke uitvaartonderneming in Sellingen, een dorp in de gemeente Westerwolde. We hebben geen contracten met verzekeraars, die invloed zouden kunnen hebben op onze werkwijze en uitvaarttarieven. In plaats daarvan voorzien we zelf in onze diensten en goederen. Een ander voordeel van een kleinere onafhankelijke onderneming is, dat we ruimschoots de tijd kunnen nemen om uw persoonlijke wensen vorm te kunnen geven.

Kostenbesparend

De uitvaarten die wij tot dusver hebben verzorgd, leverden voor nabestaanden een flinke kostenbesparing op. Regelmatig wordt dit in recensies van nabestaanden genoemd. We willen niemand op kosten jagen en geen onnodige producten aanprijzen. Over de uitvaartkosten zijn we vooraf transparant. Nabestaanden krijgen direct na de bespreking van de uitvaart een heldere kostenbegroting.

Keuzevrijheid

Je hebt veel keuzevrijheid om je eigen uitvaart in te vullen. Uiteindelijk beslis je zelf wat uitgegeven mag worden aan de uitvaart. Ook ben je niet gebonden aan reguliere gewoonten of gebruiken. De keuze ligt bij u. Het mag eenvoudig, anders of heel bijzonder. Dat respecteren we. Wilt u ruim van tevoren praten over uw ideeën, dan kan dat via een voorgesprek met onze uitvaartverzorger.

Bent u toevallig verzekerd? Bij ons kun je met elke uitvaartverzekering terecht. Elke verzekerde is vrij om zelf een uitvaartverzorger te kiezen.

Reviews

We gaan heel respectvol om met uw wensen, voorkeuren, opvattingen of geloofsovertuiging. Onze betrokkenheid en dienstverlening bij een uitvaart vallen sterk op bij familieleden. U kunt diverse reviews van nabestaanden lezen via Google of op onze web-site.

Ons werkgebied

Alweer 6 jaar staat Morendo dag en nacht klaar om families bij te staan die hun dierbaren hebben verloren. Wij verlenen uitvaartzorg in de gemeenten Westerwolde, Stadskanaal, Pekela’s, Emmen, Oldambt en in de grensstreek met Duitsland. Maar natuurlijk ook bij een melding van overlijden buiten onze regio.

persoonlijk en betrokken uitvaartzorg

Morendo – persoonlijk en servicegericht