Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

Uitvaartkist

Standaard uitvaartkist van Morendo

Uitvaartkist: strak, modern en eco

De uitvaartkist van Morendo is een nette, degelijke ecokist, gemaakt van gelaagd populierenhout. De binnenzijde is bekleed met een ongebleekt katoenen stof. De kist is ongelakt en kan beschreven, gestift of beschilderd worden. Door zijn moderne uitstraling en mooie kwaliteit, wordt deze kist het meest gekozen. Zie foto.

Tijdens de uitvaartregeling laten we een showmap van AkidiA zien, onze leverancier van duurzame uitvaartkisten. Zij vervaardigt de kisten op een milieuverantwoorde manier en ze zijn bovendien van massief en gelaagd hout.

Wij bieden uitsluitend duurzame uitvaartkisten aan. Om het milieu niet extra te belasten, kopen we geen kisten in van spaanplaat met een plastic folie. Voor zowel crematies als begrafenissen gebruiken we uitsluitend degelijk materiaal van massief of gelaagd hout.

Kunst en Kist

Je kunt een kist een persoonlijke uitstraling te geven door kunst. We hebben diverse voorbeelden van kistbeschilderingen door Geert Schreuder, kunstenaar uit Onstwedde. Hij is bereid in opdracht van u een kist te beschilderen.

Zelf maken of een bestellen

U mag ook zelf uw uitvaartkist maken. Voor ons is dat geen probleem, als deze maar stevig genoeg is. Sommigen hebben een kist als meubelstuk ontworpen en een plekje thuis gegeven. Via internet kun je een kist in de vorm van een boekenkast bestellen.

U kunt van tevoren bij ons een uitvaartkist bestellen. Deze krijgt u voor de inkoopsprijs, indien u te kennen geeft dat u de uitvaart door Morendo laat verzorgen. Het geeft u meer ruimte om uw creativiteit erop los te laten.

uitvaartkist beschilderd door Geert Schreuderdetail van een vlinder, geschilderd door Geert Schreuderkunst door Geert Schreuderbeschildering uitvaartkist door Geert Schreuder