Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

Wie we zijn

Morendo, wie zijn wij?

Morendo bestaat uit een team van medewerkers dat zich gespecialiseerd heeft in uitvaartzorg en de verzorging van overledenen. Doordat we een kleinere onderneming hebben, kunnen we écht de tijd nemen, meer betrokken zijn en persoonlijke aandacht aan nabestaanden geven. Het contact tijdens de uitvaartregeling is doorgaans met dezelfde persoon, waardoor er een vertrouwensband ontstaat tussen de uitvaartverzorger en de familie.

Voordat we met het werk als uitvaartverzorging zijn begonnen, hebben we ons vakkundig laten opleiden bij Docendo. Door deze opleiding zijn we goed toegerust om professionele uitvaartzorg te kunnen verlenen.

Uitvaartverzorger Morendo

Peter

Overledenenverzorgster Morendo

Carina

Ervaring

In de emotionele periode van verlies is het belangrijk dat een uitvaart in goede handen is. Wanneer je hoofd er eigenlijk niet naar staat, moeten er belangrijke beslissingen worden genomen. Daar helpen we graag bij zonder enige vorm van druk uit te oefenen. We hebben nu ruim 5 jaar respectvol leren omgaan met de meningen en keuzes van nabestaanden. Bovendien weet elk van ons goed wat het betekent om een dierbare te moeten verliezen. Daardoor kunnen we ons meer inleven en met begrip en medegevoel ons werk doen. En toch komen we nog regelmatig dingen tegen die voor ons echt niet makkelijk zijn.

Onze uitvaartverzorger

Doorgaans is Peter onze uitvaartverzorger. Maar zo nu en dan assisteren 2 collega’s, Bert of Gretha, ons met het regelen van uitvaarten. De uitvaartverzorger neemt veel zorg uit handen. Die wil ook niet teveel op de voorgrond treden om dingen te regelen die je liever zelf zou willen doen. Vanaf het eerste gesprek probeert hij goed te luisteren. Hij informeert naar de wensen die de overledene bij leven had, alsook naar die van de nabestaanden. Ons gezamenlijke doel is dat de uitvaart goed verzorgd wordt en gedenkwaardig zal zijn.

De laatste verzorging

Minstens zo belangrijk is de laatste verzorging van de overledene. De verzorg(st)ers van Morendo zijn speciaal opgeleid en doen hun werk met liefde. Voor de laatste verzorging nemen we de tijd. Meestal vragen we aan de familieleden of ze willen helpen bij de verzorging. Misschien met het aankleden en opmaken van hun geliefde. Daarvoor berekenen we niets extra’s, ook al kost dit ons meer tijd. Meehelpen met de laatste zorg draagt zeker bij tot een betere verliesverwerking.

Maak eens vrijblijvend kennis met uitvaartverzorger Peter Cuypers van Morendo en vraag een kosteloos adviesgesprek aan.

Uitvaartzorg van Morendo. Zorg en aandacht.