Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

Rouwkaarten

Bijzondere rouwkaarten, een levendige herinnering

Morendo onderscheidt zich door moderne, kleurrijke en persoonlijke rouwkaarten. Deze kunnen een impressie geven van iemands levensloop. Een foto en/ of persoonlijke tekst van de overledene passen daar goed bij. Het is een levendige herinnering aan een geliefde.

Ook een traditionele kaart met een kort gedicht, spreuk of troostrijke Bijbeltekst kan heel mooi zijn. Een persoonlijk geschreven tekst in eigen bewoordingen zal meer aanspreken dan een gekopieerd overlijdensbericht uit een krant. Vind je het moeilijk, dan helpen we graag met het samenstellen van de tekst en de opmaak van de kaart.

De kwaliteit van de kaarten is hoog en er is keuze uit drie formaten in verschillende layouts en dat allemaal voor een redelijke prijs. En als je liever zélf een rouwkaart ontwerpt, uitprint of laat drukken, dan mag dat ook!

Artistieke rouwkaarten

Naast het gebruik van Stockfoto’s is onze collectie rouwkaarten uitgebreid en verfraaid met schilderkunst van kunstenaar Geert Schreuder uit Onstwedde. Kenmerkend zijn de imposante wolkenluchten, velden en bosranden van onze streek Westerwolde.

We bemerken dat nabestaanden bij regelmaat artistieke afbeeldingen uitkiezen voor de rouwkaart. Soms wordt een bekend schilderij van de familie ervoor gebruikt. Wanneer je een afbeelding van Schreuder kiest, dan kan ook het originele schilderij uit zijn atelier worden gekocht. Deze mogelijkheden maken een rouwkaart wel heel uniek en persoonlijk.

Hieronder enkele voorbeelden en afbeeldingen van onze rouwkaarten.

Rouwkaart Morendo: madeliefje met dauw            Rouwkaarten voorbeeld: scheepsketting           Rouwkaart Morendo: beer in boom

Rouwkaart Morendo: lege stoel           Rouwkaart Morendo: man alleen           Rouwkaart Morendo: narcissen op vaas

rouwkaart Morendo: bloeiend aardappelveld           rouwkaart Morendo: Reiderland, oldambt           rouwkaart Morendo: paarse mist in Westerwolde