Respectvol en vernieuwend
Zeer betrokken en persoonlijk
Professioneel en goed geregeld
SME_7303

Annet

SME_7331

Peter

SME_7334

Carina

KOSTEN

Wat kost mijn uitvaart?

Kosten: Laat u adviseren, dat kost u niets.Het antwoord hangt af van de keuzes die je maakt. Natuurlijk heb je je eigen wensen en voorkeuren. En er zit een groot verschil in prijs tussen begraven of cremeren. Bijvoorbeeld: een graf in Westerwolde kost een kleine 2000 euro, inclusief het delven. De voordeligste begraafplaats ligt in Veele, tegen Vlagtwedde aan. Daar betaal je 800 euro, inclusief delven. Dan komen er vaak extra kosten overheen voor een degelijke kist, dragers en het huren van een locatie voor de plechtigheid.

De crematiekosten liggen beduidend lager, zo rond de 1400 euro, inclusief de huur van aula en koffiekamer. Voor de crematie kan echter een voordelige, lichtere kist worden gebruikt. Bovendien is een technische crematie, zonder aanwezigheid van familie, bijna de helft goedkoper.

Bij Morendo kost de uitvaartregeling voor een gemiddelde crematie of begrafenis, respectievelijk 3500 en 5500 euro, incl. cremeren en begraven.

Kostenbesparing

De besparing op je uitvaart begint al bij een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we je wensen door en maken vervolgens een kostenbegroting.

We zijn transparant over onze tarieven. Ook maken we geen winst op diensten en producten van derden, zoals dragers, een uitvaartkist, een grafsteen, bloemen, koffie en dergelijke. Doordat we als team samenwerken en vrijwel alles in eigen beheer hebben, kunnen we de kosten voor een uitvaart laag houden.

Heb je een uitvaartverzekering, bespaar dan kosten door zelf een uitvaartverzorger te kiezen. Je mag namelijk zelf bepalen wie je uitvaart regelt, ongeacht bij wie en hoe hoog je verzekerd bent. Steeds meer families in Westerwolde ervaren dat de uitvaartkosten bij Morendo een stuk lager zijn dan wanneer ze de uitvaart automatisch door hun verzekering laten regelen.

Vraag een gesprek aan, zonder kosten

Wil je goed geïnformeerd worden over je uitvaartkosten, dan raden we je een adviesgesprek aan met een van onze uitvaartverzorgers. Met deze persoonlijke benadering kunnen we voor elk budget een respectvol afscheid organiseren.

Een respectvolle uitvaart voor elk budget